Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 21:41

7ο Ουρολογικό Συνέδριο "Καρκίνος ουροθηλίου" υπό την Αιγίδα της ΟΥ.Ε.Β.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Σας προσκαλούμε στο 7ο Ουρολογικό Συνέδριο "Καρκίνος ουροθηλίου" που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογών του Ουροποιογεννητικού Συστήματος (IEEOY), σε συνεργασία με τη Β΄ Ουρολογική Κλινική του Α.Π.Θ. και τελεί υπό την αιγίδα της ΟΥ.Ε.Β.Ε. και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Θεσσαλoνίκης.

Στο 7ο Ουρολογικό Συνέδριο "Καρκίνος ουροθηλίου", ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει 15 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (Σ.Ι.Ε.–CME–CPD). 
Για το έντυπο εγγραφής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου (πατήστε εδώ)