Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 18:02

Πρόσκληση - 15η Επιστημονική Διημερίδα Ουρολογίας της ΟΥ.Ε.Β.Ε. «Γενικά Θέματα Ουρολογίας» // 3-4 Νοεμβρίου 2018 // Ξάνθη

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες, κυρίες και κύριοι,
Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος πιστή στην αποκεντρωτική της πολιτική και με συναίσθηση του ότι ανήκει σε όλους τους ουρολόγους της Μακεδονίας και της Θράκης, με σκοπό τη στήριξη των συναδέλφων και την ενημέρωση των πολιτών, οργανώνει με τη συνδρομή έγκριτων επιστημόνων Επιστημονική Διημερίδα το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Νοεμβρίου στην όμορφη και ιστορική πόλη της Ξάνθης.

Το εξειδικευμένο επιστημονικό πρόγραμμα του Σαββάτου αφορά ποικιλία διαφόρων σημαντικών και συχνών ουρολογικών θεμάτων, που αντιμετωπίζει ο ουρολόγος στο ιατρείο, ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής είναι λιγότερο «βαρύ», αλλά εξίσου ενδιαφέρον και απευθύνεται και στο κοινό στα πλαίσια και του κοινωνικού έργου που επιτελεί η Εταιρεία μας.
Παρακαλούμε θερμά μέχρι την Τρίτη  23/10/2018 να μας  ενημερώσετε για την συμμετοχή των ειδικευομένων που επιθυμούν να παραστούν καθώς και την δική σας  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2310 250403 κος Παπαϊωάννου Πάρις.
Υπενθυμίζουμε ότι η  Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδας καλύπτει :

  • Μία (1) διανυκτέρευση το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Elisso Hotel (ανά δύο ειδικευομένων συναδέλφων σε δίκλινο δωμάτιο)
  • Το δείπνο του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου 2018
  • Καθώς και 50 ευρώ ανά όχημα με 3-4 ειδικευόμενους με την προσκόμιση απόδειξης καυσίμων
  • Επίσης καλύπτει την διαμονή των ομιλητών εισηγητών –προέδρων

Για το Πρόγραμμα της Διημερίδας πατήστε εδώ

Με εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς, 
Ο  Πρόεδρος της
Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος
Ιωάννης Βακαλόπουλος