Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 13:51

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ WORKSHOP / DRY-LAB (16.02.2019 ΚΑΙ 02.03.2019)

Αγαπητέ συνάδελφε,
H Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος οργανώνει δύο workshops εκπαίδευσης στη βασική λαπαροσκοπική χειρουργική (BLP) με τη χρήση προσομοιωτών τα Σάββατα 16.02.2019 και 02.03.2019 στα γραφεία της Εταιρείας Οδυσσέως 13.Το κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει ως και 10 εκπαιδευόμενους σε 5 σταθμούς με δύο άτομα ανά σταθμό. Εάν θέλεις να συμμετέχεις πρέπει να δηλώσεις άμεσα συμμετοχή στέλνοντας e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στην Εταιρεία.

Οι 20 θέσεις θα δοθούν κατά σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται οι συνάδελφοι που προ μηνών εκδήλωσαν εγγράφως ενδιαφέρον για συμμετοχή στα workshops, που θα οργάνωνε η Εταιρεία, εκτός αν ήδη έχουν συμμετάσχει σε κάποιο από αυτά.
Το workshop / dry-Lab, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, θα σε φέρει σε επαφή με τις βασικές αρχές της λαπαροσκοπικής χειρουργικής, της οποίας η γνώση είναι απαραίτητη για την επιβίωση σου ως ουρολόγος. Αποτελεί ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία προετοιμασίας για όσους θα δώσουν τις εξετάσεις του E-BLUS στα επόμενα συνέδρια της EAU.
Σας περιμένουμε όλους έκει!